Op uiteenlopende manieren geef ik organisaties advies hoe ze kunnen inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Ik heb ruime ervaring met advisering, het doorgronden van nieuwe ontwikkelingen en het helpen met maken van de juiste strategische afwegingen.

Een advies is altijd op maat en wordt altijd gebaseerd op gedegen kennis en een grondige analyse van de organisatie en relevante trends en expert interviews. Samenwerking met andere onderzoeksbureaus is ook mogelijk. Hieronder enkele voorbeelden en eerdere opdrachtgevers. Een adviestraject kan beginnen met een trendconsult en een SWOT-analyse van uw businessmodel tot en met coaching, sparring en begeleiding tijdens de ontwikkeling en implementatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Hieronder een greep uit de adviezen die ik aan diverse opdrachtgevers heb mogen geven: overheden (gemeenten, provincies, ministeries), financiële dienstverlening, bouw, zorg, business consultancy, energie, tuinbouw, food, retail, onderwijs, sierteelt, cultuur en media. Hieronder een aantal voorbeelden van adviezen.

Verder ben ik betrokken geweest bij het beoordelen, evalueren en selecteren van project(voorstell)en, zoals de Europese Commissie en enkele ministeries. Tevens was ik o.a. lid van een regionale adviesraad en van het audit-team van een lectoraat van Fontys Hogescholen.

Adviezen 1904