Ik ondersteun organisaties bij het verkennen van de toekomst, het formuleren van een toekomstbestendige strategie en het omgaan met veranderingen en aanpassen aan de digitaliserende wereld.

Bij deze adviezen maak ik gebruik van de uitgebreide kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan aangevuld met gerichte verdieping via literatuur, interviews en praktijkervaringen.

Zo adviseerde ik onder andere enkele verzekeraars, banken, gemeenten en bedrijven uit de tuinbouw over hoe ze de kansen zouden kunnen benutten van digitalisering.

Voor het Ministerie van Infrastructuur en Milieu bracht ik de beleidsuitdagingen in kaart van de digitale infrastructuren in de smart city van morgen. Zie het rapport ‘ Meer grip op de leefomgeving’ hieronder (klik op de foto om te downloaden).

Wilt u advies over de toekomst van uw organisatie? Of een doorlichting van uw business strategie en advies hoe het beste kunt inspelen op de internationale ontwikkelingen en opkomende concurrentie, al dan niet in de vorm van scenario’s? Neem ook dan contact met me op.

 brabantadvies-visiedocument    Essay_digitalisering_next_gen_infra_-_M_Kreijveld_pdf__pagina_1_van_63_    mintboekjewebversieessaykreijveld_pdf__pagina_1_van_44_   

Credits afbeelding: CC:BY-NC-ND Phil Romans via Flickr