Digitale Agenda voor Brabant

Deze zomer presenteerde de Provincie Brabant een update van haar Digitale Agenda 2013-2020. Het doel hiervan is om de agenda te versnellen met gerichte investeringsprojecten zoals in breedbandaansluitingen in het buitengebied, de Brabantse data-onderzoekschool JADS, het woonplatform WoonConnect en het mobiliteitsprogramma Smart Wayz. Lees het online magazine over digitalisering in Brabant.

Als achtergrond bij de nieuwe ronde investeringsbeslissingen werd een verkenning uitgevoerd om de belangrijkste digitale sleuteltechnologieën (zoals Big data, blockchains, computing power, kunstmatige intelligentie, robots, social media en internet of things) in kaart te brengen waarmee de welzijn en de welvaart van Brabantse ondernemers en inwoners kan worden versterkt. Ik leverde een belangrijke bijdrage aan deze verkenning. Download hier de achtergrondverkenning.

Wilt u meer weten over de impact van digitalisering? Neem dan contact met me op.