Wijsheid uit sociale media

Afgelopen week was ik te gast bij het Kenniscafé te Emmen. Daar vertelde ik over de andere kant van sociale media die ik de afgelopen jaren heb onderzocht. Naast een gezellig chatbox waarmee we contact kunnen houden met vrienden en bekenden, vormen deze media steeds meer een bron van informatie en kennis. Die wordt er met gavanceerde technologieën uitgehaald. De mogelijkheden zijn uiteenlopend van het volgen van een uitbraak van griep of rellen tot en met het opiniepeilen tijdens de verkiezingen. In de toekomst kunnen we via deze inzichten gezonder leven.

Zie hieronder mijn slides.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer in het boek ‘Samen slimmer’ of neem contact met me op voor advies of een presentatie.

Een gedachte over “Wijsheid uit sociale media

Reacties zijn gesloten.