De toekomstverkenning in het kort

Hoe leg je uit wat je doet? In een korte presentatie met veel plaatjes om het verhaal te verbeelden en illustreren! Afgelopen week werd ik gevraagd een presentatie te geven over de toekomstverkenning Wisdom of the crowd. De presentatie die ik daarvoor gaf heb ik op basis van de reacties en vragen na afloop, aangepast. Het resultaat zie je hieronder.

Eerst worden de begrippen ‘wisdom of the crowd’ en ‘collectieve intelligentie’ geïntroduceerd met voorbeelden hoe we daar nu al gebruik van maken. Na een beschrijving van de toekomstige trends en ontwikkelingen worden kort de drie hoofdthema’s van de verkenning beschreven. Tot slot worden enkele dilemma’s benoemd voor het ontwerp van het toekomstige internet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s