Boek: Veel gekwetter, weinig wol

Samen met Chris Aalberts, publicist en docent politieke communicatie, deed ik in 2009 en 2010 onderzoek naar het gebruik van sociale media door overheid, politiek en burgers in Nederland. Daarvoor analyseerden we onder andere Hyves-pagina’s, Twitterberichten en Overheid 2.0-initiatieven en interviewden we ambtenaren, politici en burgers.

De uitkomsten van dit onderzoek staan beschreven in het boek ’Veel gekwetter, weinig wol dat sinds vandaag verkrijgbaar is bij Sdu Uitgevers.

Meer over het boek lees je via deze link (klik).

Het boek vormt een bouwsteen voor het toekomstbeeld Nieuwe Politiek van de toekomstverkenning Wisdom of the Crowd. In dat toekomstbeeld willen we bekijken hoe besluitvorming en participatie er in de toekomst uit zouden kunnen gaan zien. En wat de gevolgen hiervan zouden kunnen zijn voor onze politiek. Meer hierover is te vinden op de website Politiek 2.0. Volg de discussie ook op Twitter via #politiek20 en #gekwetter en denk mee.

Een gedachte over “Boek: Veel gekwetter, weinig wol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s