De revolutie in de schaduw van de iPad2

Een gedachte over “De revolutie in de schaduw van de iPad2”

  1. Op zich is de iPhone niet het eerste apparaat met een ‘personal hotspot’ mogelijkheid maar brengt deze wel naar een groot publiek. Ook onze draadloze modems thuis en de WiFi hotspots (initiatieven in o.a. Leiden die inmiddels grotendeels zijn overgenomen door KPN en T-Mobile) zijn gebaseerd op deze mogelijkheid. Veel van de technologie is ontwikkeld voor militaire toepassingen om een mobiel netwerk te kunnen opzetten in oorlogsgebied en soldaten onderling te laten communiceren zonder dat er zendmasten aanwezig zijn. In Afrika wordt de technologie gebruikt om een hogere dekkingsgraad te krijgen van mobiele netwerken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s